Blues Night @DOK6

Op 1 december zal voor het eerst in lange tijd weer een heuse Blues avond plaatsvinden in DOK6! In de CAVO zullen maar liefst twee getalenteerde blues bands het podium betreden, graag stellen we ze hieronder aan u voor.

 

Datum: zaterdag 1 december
Entree: € 10 euro incl. munt.
Voorverkoop: nee, uitsluitend dagkassa (vol is vol)
Zaal open: 21.00 uur
Aanvang: circa 21.30 uur

Mike's Electric Mud

Dit nieuwe orkestje rondom Maikel van Bogget vertolkt klassieke en minder klassieke nummers, van Lester Butler & the Red Devils,  the Fabulous T-birds, Sonny Boy Williamson, Guitar Slim, Cuban eels enzovoorts.

Met andere woorden: Pure platteland blues, in dit geval uit Nederweert en omstreken…

Mike’s Electric Mud timmert flink aan de weg en ontwikkelt zich razendsnel en is al een veelgevraagde act in de regio en wellicht binnenkort ook ver daarbuiten. De band leden bestaan uit de volgende personen:
Maikel van Bogget                  zang en harp
Marc Gijsen                             gitaar
Peter Linsen                            gitaar
Rick Bours                               drums
Henri Colbers                          bass

Black Cat Biscuit

Geen plat getreden paden of grijs gespeelde covers bij Black Cat Biscuit, maar een verrassende, bij wijlen hitsige cocktail van frisse nummers gemarineerd in een ‘special gumbo hot sauce’ gebracht door vijf gedreven muzikanten!

Yasser (Six-pack, Wood & Roses) is uw gastheer met een in alcohol doortrokken blues stem die toch met vaste hand zijn swingende gitaar en de rest van de band leidt.
Patrick ‘P.Daddy Alley’ Indestege (Big Mama’s Kitchen, Rhythm Bombs, Elmore D, Ale & Alley) op contrabas vormt met
Jeffrey Gijbels (Belgium’s Got Talent, Festeyn) op drums een vertrouwde rhythm section die swingt als een tiet!
Stanley Patty (Doctor Rhythm, Phil Bee and the Buzztones, Rhythm Bombs, The Loveveins) is één van de meest gewaardeerde bluesgitaristen in de Benelux, zijn sound is een mix van zijn voorbeelden Magic Sam, Albert Collins en Johnny Guitar Watson, vermengd met zijn eigen typische gevoel en techniek.
Mr Mark Sepanski (the Monday Lovers, Six-pack) blaast de ziel uit zijn lijf en bekeert de laatste twijfelaars tot het Bluesdom.