Bijbaantje ? Of toe aan een nieuwe uitdaging ?

Dan ben je bij ons aan het goede adres! Bij DOK6 Horeca houden wij van teamwork, teambonding, hard werken maar ook vooral gezellig werken! Gezelligheid daar staan wij voor als horeca zijnde! Wij zijn een jong en levendig team die wel nog wat extra handjes kunnen gebruiken, en jij bent daar vast en zeker geschikt voor! Met goede motivatie en de juiste mentaliteit kom je al heel ver, toch?! Op elk gebied op onze werkvloer is een mannetje extra een grote hulp. Of je nu in de afwas wilt komen werken als (eerste) bijbaantje, achter de bar in de bediening wilt werken in ons speciaalbier café, passie hebt om een restaurant te managen, of nog in opleiding bent tot (chef)kok… Benoem jouw talent, en daar zetten wij jou op in!

Wij hopen iets van je te horen, ook bij twijfel. Neem gerust contact met ons op, dat is geheel vrijblijvend. Vragen stellen en opties open houden mag altijd. We kijken graag samen naar mogelijkheden en wat wij elkaar kunnen bieden.

DOK6 is een groeiend bedrijf met talloze mogelijkheden. Met Horeca, Cinema en Theater in één gebouw is er genoeg variatie in jouw werkdagen. De samenwerking met, en de eventuele combinatie met Cinema en Theater maakt deze werkplek uniek. 

Contact

Stuur gerust een vrijblijvend berichtje bij interesse of voor meer informatie

Whatsapp: +31 6 41364741

E-mail: horeca@dok6.eu