Restaurantmanager iets voor jou? Toe aan een nieuwe uitdaging ?

Door aanhoudende drukte heeft ons restaurant een extra leidinggevende of restaurantmanager nodig. Een luxeprobleem, zo kun je het wel noemen. Heb je nog geen ervaring in het leidinggeven of managen van een restaurant; dan willen we je daar uiteraard heel graag bij helpen. Het enige dat wij van jou verwachten is goede inzet, goede communicatie, ambitie, meedenken en dat je met een frisse blik op de toekomst bij ons team komt zodat we samen een mooie tijd tegemoet gaan.

Bij DOK6 Horeca houden wij van teamwork, teambonding, hard werken maar ook vooral gezellig werken! Gezelligheid daar staan wij voor als horeca zijnde! Wij zijn een jong en levendig team die wel nog wat extra handjes kunnen gebruiken, en jij bent daar vast en zeker geschikt voor! Met goede motivatie en de juiste mentaliteit kom je al heel ver, toch?!

Wij hopen iets van je te horen, ook bij twijfel. Neem gerust contact met ons op, dat is geheel vrijblijvend. Vragen stellen en opties open houden mag altijd. We kijken graag samen naar mogelijkheden en wat wij elkaar kunnen bieden.

DOK6 is een groeiend bedrijf met talloze mogelijkheden. Met Horeca, Cinema en Theater in één gebouw is er genoeg variatie in jouw werkdagen. De samenwerking met, en de eventuele combinatie met Cinema en Theater maakt deze werkplek uniek. 

Contact

Stuur gerust een vrijblijvend berichtje bij interesse of voor meer informatie

Whatsapp: +31 6 41364741

E-mail: horeca@dok6.eu