Solliciteren

Ben je op zoek naar een leuke, uitdagende baan in de Horeca? Dan horen we altijd graag van jou.

horecatoppers gezocht

Souschef gezocht!

Ons keukenteam heeft versterking nodig. Pas jij in een jong, energiek team? Voel je je thuis in de keuken en wil je graag aan de slag bij DOK6 Horeca? Neem dan contact met ons op via horeca@dok6.eu en bespreek met ons de mogelijkheden!

Meer informatie over de keuken van DOK6 Horeca

De keuken van DOK6 zorgt voor de lunch en het diner van DOK6 Horeca. Gedurende vijf dagen in de week (woensdag t/m zondag) draait de keuken de lunch voor café MOMUS en daarnaast het restaurant in de avond waarbij mensen bijvoorbeeld kunnen genieten van een compleet drie gangen diner. Daarnaast wordt hier gewerkt aan alle partijen die in DOK6 plaatsvinden, denk hierbij aan buffetten, vergaderingen met lunch of aan walking diners. Uiteraard wordt hier tevens gezorgd dat de borrels bij DOK6 heerlijk uitgebreid worden met een zeer complete borrelkaart.

We zijn op zoek naar ondersteuning van ons huidige team, die momenteel handen te kort komen!

Het bedrijf DOK6 Horeca

DOK6 Horeca is onderdeel van DOK6. Gelegen in het centrum van Panningen ligt DOK6, met als motto “thuishaven van amusement”. Binnen DOK6 vallen drie onderdelen: DOK6 CINEMA, DOK6 THEATER en DOK6 HORECA. DOK6 Horeca omvat alle horeca activiteit in MOMUS (lunch en speciaalbiercaf;e), het restaurant, de foyer, de Bis & Cavo (ruimtes voor feesten en vergaderingen) en alle horeca acitviteit in de DOK6 Theaterzaal.