Minsekinder, Ton Engels en Trio de Janeiro in de Theaterzaal van DOK6
Donderdag 8 februari zal bij DOK6 in Panningen de 11e editite van het Vreug Vastelaoves Konzert plaatsvinden. Een fantastisch gezellige avond in de grote zaal van DOK6.

De avond staat in het teken van live muziek, mooie vastelaovesleedjes gebracht door Minsekinder en gastmuzikanten. De avond is vooral bekend geworden door de nestor van het Venlose Vastelaovesleed en levende legende Sjraar Peetjens. Helaas is het dit jaar niet mogelijk voor Sjraar om acte de préséance te geven maar we hopen dat hij volgend jaar wel gewoon weer van de partij is. Ton Engels is wel weer van de partij. Ton is een van de beste vertolkers van het Limburgstalige lied en, zoals velen uit deze regio, ook opgegroeid met de leedjes uit het rijke Venlose vastelaovesrepertoire. Om de avond verder op te leuken komt Trio de Janeiro ook wat gezelligheid brengen naar DOK6 . Trio de Janeiro is een vastelaovestrio waar swung in zit. Met driestemmige zang van drie meiden met vastelaovesblood brengen zij een caribische sfeer in het Limburgs dialect. Dansen en meezingen kan volop en stilstaan is onmogelijk! Het geheel wordt omlijst door Minsekinder. Minsekinder zelf behoeft in Peel en Maas geen introductie meer. Al meer dan vijfentwintig jaar staat deze Venlose band op de planken, en pakken ze iedereen in met hun mix van dialect teksten, swingende salsa, lome reggae, romantische ballades en een vleugje Rock ’n Roll!

Kortom, een avond voor iedereen die van vastelaovesmuziek houdt, zonder de verkleedpartijen, polonaises en andere formaliteiten. Heerlijk met een pilsje (of wat anders) genieten van en meezingen met de prachtige liedjes die onze regio rijk is! Donderdag 8 Februari, DOK6 Panningen. De zaal gaat open om 20.30u en het programma start om 21:30 uur. De entree is 6 euro inclusief garderobe en er is geen voorverkoop dus vol is vol!

Overzicht VVK

Zaal open  20.30 uur
Aanvang programma  21.30 uur
Entree  € 6
Garderobe  Aanwezig, inclusief bij de entree
Kaarten  Alleen een dagkassa, vol is vol!
 Opmerkingen  Dit is een sta-concert!
 Er zijn slechts een beperkt aantal krukken aanwezig.
 Wilt u een kruk, zorg dat u tijdig aanwezig bent!
* Er is een dagkassa, echter vol is vol!