BORREL OPTIES
MOMUS staat voor borrelen! Bourgondisch genieten doen we samen. In MOMUS hoef je geen tafel te reserveren, loop lekker binnen en neem plaats!
In de winter gezellig binnen en in de zomer op ons grote terras. Wil je graag een besloten borrel organiseren kan dat natuurlijk ook. Vertel ons je plan en wij gieten het in een mooi jasje. Lekker met vrienden, voetbalteam, familie of een koffietafel, alles is mogelijk. Vul gerust het contactformulier in voor vrijblijvende info via onze algemene horecapagina, dan neemt onze Gerdie verder contact met je op.

BIS
Onze ruimte boven MOMUS. Voor “Business”; vergaderingen, besloten partijen, feestjes, noem maar op! Deze ruimte kun je helemaal naar jouw zin maken en invullen waar het voor bedoeld is. We kijken graag samen naar hoe we jullie aanvraag het beste kunnen vorm geven.>> Onze Gerdie denkt graag met je mee: sales@dok6.eu !

BIERWIJZER
Wil je graag een (besloten) borrel organiseren en iets laagdrempeligs maar leuks organiseren? Wij hebben een speciale bierwijzer ontworpen die we op jullie gezelschap aanpassen. Zo kun jij met je gezelschap samen een bierproeverij doen met alle info bij de hand dat in een leuk en duidelijk jasje is gegoten. Zo kan iedereen alle info lezen of jij steelt zelf de show door op deze manier de proeverij te presenteren. >>

thuishaven voor amusement