15 JUNI | OPERA 2.0
bestel je kaarten nu!

Na het succes van ‘El Rey’ en ‘De Berg van Tom’ presenteert OPERA 2.0 een nieuwe voorstelling over liefde in tijden van corona: een hilarische, feelgood voorstelling!

OPERA 2.0 wil het afgelopen jaar met een lach en een traan achter zich laten; jij toch ook? Dat gaat zeker lukken met de hilarische teksten van Frans Pollux, het ensemble van philharmonie zuidnederland o.l.v. Enrico Delamboye, zangers Fenna Ograjensek en Sef Thissen en actrice Marlous Ijpelaar. Regie is in handen van Sybrand van der Werf.

Relatietherapeute Marloes heeft het niet makkelijk. Er zijn geen klanten, ze hunkert naar lichamelijk contact, corona zit alles dwars. Marloes vindt het allemaal onzin: die pandemie wordt schromelijk overdreven. Tot overmaat van ramp besluit haar man in de kelder te gaan wonen: ‘zelfquarantaine’.
De redding lijkt te komen als twee enorm succesvolle operazangers, Sef en Fenna, aankloppen om hun bekoelde liefde nieuw leven in te blazen. Niet in de laatste plaats omdat ze dankzij hun lege agenda meer dan ooit op elkaars lip zitten. Vol overgave stort therapeute Marloes zich – letterlijk – op haar nieuwe project. Maar met de passie komt er nog iets los: in de kelder blijkt een grotesk geheim te huizen…