Kaarten bestellen
Bij ons kun je op verschillende manieren kaarten bestellen:

Via de website
Via onze website kun je 24 uur per dag, zeven dagen per week kaarten bestellen. Je kunt zelf de zitplaatsen kiezen op de plattegrond. Nadat de bestelling is afgerond, ontvang je de kaarten via de mail. 

Telefonisch
Je kunt telefonisch kaarten reserveren tijdens de openingstijden van de receptie. Wij zijn hiervoor bereikbaar op 077 – 310 1064. De kaarten dienen binnen twee weken afgehaald te worden.

Bij de receptie
Tijdens de openingsuren van onze receptie kun je bij DOK6 terecht voor het bestellen, betalen en afhalen van kaarten. 

Openingstijden
Voor de reguliere openingstijden kun je terecht op onze website. Let op: tijdens feestdagen en vakanties zijn er aangepaste openingstijden.

Betaalbewijze
Je kunt bij ons op verschillende manieren uw betaling voldoen:

  • Contant of pin
  • iDeal
  • Cadeaubon DOK6 of cadeaubon DOK6 Theater*
  • Nationale PODIUM Cadeaukaart of DOK6 PODIUM Cadeaukaart*

* enkel bij verkoop aan de receptie

Kaarten ruilen, annuleren of verlies
Reeds gekochte kaarten kunnen tot 48 uur voor aanvang van de voorstelling ingeruild worden. Je kunt kiezen uit een alternatieve voorstelling of een tegoedbon van DOK6 Theater. Het kan zomaar gebeuren dat je de kaarten verliest. Neem in dat geval contact op met de receptie. Wij kunnen dan kopiekaarten uitdraaien. Wij verstrekken deze enkel aan de persoon die de reservering heeft gemaakt op vertoon van geldig legitimatiebewijs.

CJP-pas
In het bezit van een CJP-pas of schoolpas? Dan krijg je bij ons een korting van 10% op vertoon van je pas*. Gelieve dit aan te geven bij de reservering.

* niet op alle voorstellingen is deze korting van toepassing

Wachtlijst
Ook bij uitverkochte voorstellingen kan het voorkomen dat er op het laatste moment plaatsen vrijkomen. Om hiervoor in aanmerking te komen, kan je je via de receptie op een wachtlijst laten plaatsen.

Garderobe
Er is een gratis en bewaakte garderobe aanwezig. De garderobe is bewaakt tot een half uur na afloop van de voorstelling.

Mindervaliden
Meld bij het reserveren van je theaterkaarten indien je rolstoelgebruiker bent, dan reserveren wij een speciale plaats*. Er zijn een beperkt aantal plaatsen. Wij raden je daarom aan je bezoek tijdig te plannen. 

* dit gaat enkel telefonisch of bij de receptie

Foto-, film- en geluidsopnamen
In verband met auteursrechten is het maken van foto’s, films, video’s en geluidsopnamen binnen DOK6 niet toegestaan, tenzij dit anders wordt aangegeven. 

Mobiele telefoons
Gebruik van mobiele apparatuur is hinderlijk voor de artiesten, geluidsapparatuur en vooral ook voor andere bezoekers. Daarom verzoeken wij je mobiele telefoons en piepers uit te zetten tijdens theatervoorstellingen. Wanneer je bereikbaar dient te zijn voor uw werk of wegens andere omstandigheden kun je dit vooraf aan de receptie of bij de gastheer of gastvrouw melden. 

Parkeren
In het centrum van Panningen heb je voor diverse parkeerplaatsen een blauwe kaart nodig. Dit geldt onder andere voor het parkeerterrein dat aan de voor- en achterkant van het DOK6 Theater gelegen is. Je mag dan maximaal twee uur parkeren. Heb je geen parkeerschijf? Deze zijn te koop bij onze receptie voor € 2,50.

Te laat
De deuren van de theaterzaal gaan ongeveer tien minuten voor aanvang van de voorstelling open. De theatervoorstelling begint op tijd. Kom je te laat, dan is het afhankelijk van de voorstelling óf en wanneer je de zaal op aanwijzing van onze gastheer of gastvrouw kunt betreden.

Compliment of teleurgesteld?
Ben je tevreden over je bezoek? Dan horen we dat natuurlijk graag! Mocht er tijdens je bezoek iets voorvallen waarover je teleurgesteld bent, meld dit dan direct bij de gastheer of gastvrouw. Zij kunnen je meteen te woord staan en mogelijk zoeken naar een oplossing.

Onder voorbehoud
Het progamma is voor aanvang van het theaterseizoen samengesteld. Het is mogelijk dat er nog wijzigingen plaatsvinden of voorstellingen bijgeboekt worden. Blijf daarom op de hoogte van ons actuele programma via de website en social media. DOK6 Theater kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor geannuleerde of aangepaste voorstellingen en eventueel ongemak dat hieruit voortkomt.  

Adresgegevens
DOK6 Theater
Raadhuisplein 6
5981 AT Panningen
theater@dok6.eu
077 310 1064
www.dok6.eu

Handig om te weten

| nieuws, recent | 0 Comments