Kaarten bestellen
Bij ons kunt u op verschillende manieren kaarten bestellen:

Via de website
Via onze website kunt u 24 uur per dag, zeven dagen per week kaarten bestellen. U kunt zelf uw zitplaatsen kiezen op de plattegrond. Nadat de bestelling is afgerond, ontvangt u de kaarten via de mail. 

Telefonisch

U kunt telefonisch kaarten reserveren tijdens de openingstijden van de receptie. Wij zijn hiervoor bereikbaar op 077 – 310 1064. De kaarten dienen binnen twee weken afgehaald te worden.

Bij de receptie
Tijdens de openingsuren van onze receptie kunt u bij DOK6 terecht voor het bestellen, betalen en afhalen van kaarten. 

Openingstijden
Voor de reguliere openingstijden kunt u terecht op onze website. Let op: tijdens feestdagen en vakanties zijn er aangepaste openingstijden.

Pakket bestellen
Indien u voor minimaal vijf professionele voorstellingen kaarten koopt, heeft u bij ons een pakket. U mag dan één voorstelling gratis uitzoeken*.

* U ontvangt de goedkoopste voorstelling van ons cadeau.

Betaalbewijze
U kunt bij ons op verschillende manieren uw betaling voldoen:

  • Contant of pin
  • iDeal
  • Cadeaubon DOK6 of cadeaubon DOK6 Theater*
  • Nationale PODIUM Cadeaukaart of DOK6 PODIUM Cadeaukaart*

* Enkel bij verkoop aan de receptie. 

Kaarten ruilen, annuleren of verlies
Reeds gekochte kaarten kunnen tot 48 uur voor aanvang van de voorstelling ingeruild worden. U kunt kiezen uit een alternatieve voorstelling of een tegoedbon van DOK6 Theater. Het kan zomaar gebeuren dat u uw kaarten verliest. Neem in dat geval contact op met de receptie. Wij kunnen dan duplicaatkaarten uitdraaien. Wij verstrekken deze enkel aan de persoon die de reservering heeft gemaakt op vertoon van geldig legitimatiebewijs.

CJP-pas
In het bezit van een CJP-pas of schoolpas? Dan krijgt u bij ons een korting van 10% op vertoon van uw pas. Gelieve dit aan te geven bij de reservering. 

Wachtlijst
In het bezit van een CJP-pas of schoolpas? Dan krijgt u bij ons een korting van 10% op vertoon van uw pas. Gelieve dit aan te geven bij de reservering. 

Garderobe en gratis kopje koffie of thee
Bij ons begint een theaterbezoek extra gezellig met een gratis kop koffie of thee voor aanvang van elke voorstelling*. Daarnaast is er een gratis garderobe bij uw ticket inbegrepen. De garderobe is bewaakt tot een half uur na afloop van de voorstelling.

* Uitzonderingen zijn mogelijk

Mindervaliden
Meld bij het reserveren van uw theaterkaarten indien u rolstoelgebruiker bent, dan reserveren wij een speciale plaats voor u*. Er zijn een beperkt aantal plaatsen. Wij raden u daarom aan uw bezoek tijdig te plannen. 

* Dit gaat enkel telefonisch of bij de receptie. 

Foto-, film- en geluidsopnamen
In verband met auteursrechten is het maken van foto’s, films, video’s en geluidsopnamen binnen DOK6 niet toegestaan, tenzij dit anders wordt aangegeven. 

Mobiele telefoons
Gebruik van mobiele apparatuur is hinderlijk voor de artiesten, geluidsapparatuur en vooral ook voor andere bezoekers. Daarom verzoeken wij u mobiele telefoons en piepers uit te zetten tijdens theatervoorstellingen. Wanneer u bereikbaar dient te zijn voor uw werk of wegens andere omstandigheden kunt u dit vooraf aan de receptie of bij de gastheer of gastvrouw melden. 

Parkeren
In het centrum van Panningen heeft u voor diverse parkeerplaatsen een blauwe kaart nodig. Dit geldt onder andere voor het parkeerterrein dat aan de voor- en achterkant van het DOK6 Theater gelegen is. U mag dan maximaal twee uur parkeren. Heeft u geen parkeerschijf? Dan kunt u deze kopen bij onze receptie voor € 2,50.

Te laat
De deuren van de theaterzaal gaan ongeveer tien minuten voor aanvang van de voorstelling open. De theatervoorstelling begint op tijd. Komt u te laat, dan is het afhankelijk van de voorstelling óf en wanneer u de zaal op aanwijzing van onze gastheer of gastvrouw kunt betreden.

Teleurgesteld of complimenten?
Als u tijdens uw bezoek aan DOK6 Theater iets meemaakt waarover u teleurgesteld bent, meld dit dan direct bij de gastheer of gastvrouw. Die kan u direct te woord staan en mogelijk zoeken naar een oplossing. Wilt u uw teleurstelling schriftelijk indienen? Stuur dan een e-mail naar: theater@dok6.eu. U ontvangt dan spoedig een reactie. Bent u zeer tevreden over onze dienstverlening, dan horen we dat natuurlijk ook graag! 

Onder voorbehoud
Deze brochure is voor aanvang van het theaterseizoen samengesteld. Het is mogelijk dat er nog wijzigingen plaatsvinden of voorstellingen bijgeboekt worden. Blijf daarom op de hoogte van ons actuele programma via de website en social media. DOK6 Theater kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor geannuleerde of aangepaste voorstellingen en eventueel ongemak dat hieruit voortkomt.  

Adresgegevens
DOK6 Theater
Raadhuisplein 6
5981 AT Panningen
theater@dok6.eu
077 310 1064
www.dok6.eu

Brochure
Vormgeving en redactie: Maaike Vinck

Handig om te weten

| nieuws, recent | 0 Comments