YES! We mogen weer!

Na een lange periode van onzekerheid en sluiting van ons theater kunnen wij positief nieuws brengen dat wij vanaf september weer gaan starten! Wij hebben alle maatregelen getroffen die nodig zijn zodat jullie weer kunnen genieten van de bijzondere wereld van theater, dans en muziek. Zowel amateurs als professionele artiesten bieden wij een podium. In de aangepaste zaal is er ruimte voor 68 bezoekers per voorstelling. De kaarten worden ongeplaceerd verkocht. Bij aankomst in het theater geven wij aan waar je plaats kunt nemen. Laten we er samen weer een té gek theaterjaar van maken!

Start verkoop nieuw seizoen
Vanaf dinsdag 25 augustus is het mogelijk om het programma t/m december online via de website te bekijken. De verkoop start op dinsdag 1 september. Het tweede gedeelte van het seizoen volgt later. Deze datum is nog onbekend. Alles is onder voorbehoud.

Start verkoop nieuw seizoen!

| nieuws | 0 Comments