Yes we mogen weer open! Wij zijn ontzettend blij dat we na een lange periode van onzekerheid en sluiting van ons theater jullie weer mogen verwelkomen!

Voorheen waren alle kaarten geplaceerd en kon je vooraf zelf een stoel kiezen in de zaal. De komende tijd gaan we werken met ongeplaceerde plaatsen en wordt je plaats toegewezen wanneer je de zaal binnen komt. Dit geldt sowieso voor de periode september t/m december.

Per voorstelling zijn er 68 kaarten beschikbaar. Na het doen van een reservering ontvang je een bevestigingsmail met het e-ticket en meer informatie over je bezoek.

Jouw bezoek
Uiteraard houden wij ons strikt aan de richtlijnen en zijn maatregelen getroffen om je bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Voor het bezoek worden alle bezoekers gecheckt op ziekteverschijnselen. Door middel van o.a. tape en affiches worden de looproutes en veiligheidsregels e.d. in en rondom ons gebouw aangegeven.

Kom op tijd maar zeker niet te vroeg. De garderobe is bij voorstellingen niet in gebruik, je kunt je jas en/of tas meenemen in de zaal. In de foyer is een ruim assortiment aan consumpties verkrijgbaar, die je mee de zaal in mag nemen. Er geldt voor deze voorstellingen geen gratis kopje koffie of thee vooraf.

Protocol VSCD
Om je bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen volgen wij het protocol en beleid van de VSCD (Vereniging van Schouwburg en Concertgebouw Directies). Je vindt hier het protocol.

 

Start theaterseizoen 20-21

| nieuws | 0 Comments