We hebben goed nieuws! DOK6 Theater heeft ontheffing gekregen vanuit de Veiligheidsregio en mag meer dan 30 personen ontvangen. Dit betekent dat de geplande voorstellingen de komende tijd doorgang kunnen vinden. Veiligheidsregio Limburg-Noord en gemeente Peel & Maas geeft goedkeuring omdat zij er van overtuigd zijn dat we op een veilige en verantwoorde manier een theaterbezoek realiseren binnen de protocollen. Wij zijn ontzettend blij dat de veiligheid van een theaterbezoek in DOK6 Theater wordt bevestigd. Maar ook dat het belang van theater voor de samenleving wordt erkend en dat we onze gasten kunnen verwelkomen én laten genieten.

Kaartverkoop
Om kassacontact te vermijden verzoeken wij je kaarten te reserveren via onze website www.dok6.eu. De meest hygiënische en veilige manier van betaling is namelijk digitaal. Per voorstelling zijn er 68 kaarten beschikbaar. Na het doen van een reservering ontvang je een bevestigingsmail met het e-ticket en meer informatie met onder andere de van toepassing zijnde coronamaatregelen.

Jouw bezoek
Uiteraard houden wij ons strikt aan de richtlijnen en zijn maatregelen getroffen om je bezoek volkomen veilig te laten verlopen. Iedere bezoeker wordt bij binnenkomst uitgenodigd de handen te desinfecteren waarna er een controlegesprek plaatsvindt. Door middel van o.a. tape en affiches worden de looproutes en veiligheidsregels e.d. in en rondom ons gebouw aangegeven.

Kom op tijd maar zeker niet te vroeg. De garderobe is gesloten, gelieve je jas en/of tas mee te nemen naar je zitplaats. In de foyer is een ruim assortiment aan consumpties verkrijgbaar, die je mee de zaal in mag nemen. De horeca is om 22.00 uur gesloten.

Mondkapjes
De Vereniging van Schouwburg en Concertgebouw Directies (VSCD) hanteert voor de theaters een nieuw protocol. In dit protocol staat omschreven dat er een dringend advies wordt gegeven op het dragen van een mondkapje. Wij willen je verzoeken het dringende advies van de overheid en de VSCD op te volgen en mondkapjes te dragen bij binnenkomst totdat je zit in de theaterzaal. Onze medewerkers zullen ook mondkapjes dragen. Ons theater is zo ingericht dat jouw bezoek volkomen veilig is.

Protocol VSCD
Om je bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen volgen wij het protocol en beleid van de VSCD (Vereniging van Schouwburg en Concertgebouw Directies). Je vindt hier het protocol.

Wij wensen jullie een heel gezellig en veilig bezoek aan ons theater.

Aangescherpte maatregelen

| nieuws | 0 Comments