De theaters mogen weer open en dat is goed nieuws! Het wordt mooier dan ooit! Wij zijn druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen en hebben weer een mooi programma kunnen samenstellen.

SAVE THE DATE
Vrijdag 11 juni aanstaande staat het nieuwe programma in de loop van de ochtend online. Het is dan nog niet mogelijk om kaarten te bestellen. De reguliere verkoop start op vrijdag 18 juni.

  • Vrijdag 11 juni | programma online
  • Dinsdag 15 juni | pakketverkoop
  • Vrijdag 18 juni | start reguliere verkoop

PAKKET
Vanaf dinsdag 15 juni is het mogelijk om een pakket af te nemen. Indien je voor minimaal vijf professionele voorstellingen tegelijkertijd kaarten koopt, heb je bij ons een pakket. Je krijgt dan voorrang op de reguliere verkoop tot en met donderdag 17 juni. Daarbij krijg je één extra voorstelling van ons cadeau. Het plaatsen van een pakketbestelling met voorrang kan enkel door een mail te sturen naar theater@dok6.eu. Vermeld daarin welke zes voorstellingen én hoeveel kaarten je wilt ontvangen.

* De voorstellingen ‘uit de regio’ mogen niet worden meegenomen in een pakket.
** De actie ‘3x theater voor € 33,-‘ geldt niet binnen de bestelling van een pakket.
Het is wel mogelijk om naast een pakket nog gebruik te maken van deze actie.
*** Je ontvangt bij het bestellen van een pakket de goedkoopste voorstelling cadeau.

Let op: er zijn voorstellingen die verplaatst zijn. Hierdoor kan het zijn dat er nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn omdat er al kaarten verkocht waren. We kunnen dus niet bij iedere voorstelling garanderen dat je de gewenste kaarten ook daadwerkelijk kunt krijgen. Dit is helaas overmacht.

3X THEATER VOOR € 33,-
Wij bieden jou in theaterseizoen 2021-2022 wederom deze leuke, speciale actie aan. Voor slechts € 33,- kun je drie voorstellingen naar keuze bezoeken in ons theater. Je kunt hierbij kiezen uit een aantal geselecteerde voorstellingen.

Leuk om zelf van te genieten of om iemand te verrassen met een leuke avond theater!

Van deze actie kan uitsluitend gebruik gemaakt worden bij de receptie en helaas niet via de website. Het is wel mogelijk om je reservering door te geven via de mail: theater@dok6.eu. De kaarten dienen binnen twee weken afgehaald en betaald te worden bij de receptie. Je dient bovendien de drie voorstellingen tegelijkertijd af te nemen. De actie is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties.

Op naar een mooi theaterseizoen, want die wordt ‘Mooier dan ooit’!

Start verkoop seizoen 21-22

| nieuws | 0 Comments