Je wilt een bezoek aan ons brengen. Je bent van harte welkom! Je hebt voor je bezoek wel een coronatoegangsbewijs nodig. Dit bewijs maak je met een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona. Hieronder lees je hoe je een coronatoegangsbewijs kunt maken: 

1. Koop bij ons een ticket 

2. Download de CoronaCheck-app of ga naar CoronaCheck.nl 

3. Upload 1 van de volgende 3 bewijzen in de CoronaCheck-app: 

1. testbewijs 

2. vaccinatiebewijs 

3. herstelbewijs 

4. Bezoek 

Je neemt je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee. Wij scannen bij de ingang de QR-code. En neem je legitimatiebewijs mee (en die van eventuele kinderen). Je gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs. Tot slot laat je ook je ticket/toegangskaartje zien. 

Veel plezier!

Coronatoegangsbewijs

| nieuws, recent | 0 Comments