Save the date voor het nieuwe theaterseizoen van DOK6 Theater
Terwijl het huidige seizoen nog in volle gang is, zijn wij achter de schermen al een tijd druk bezig met alle voorbereidingen voor het nieuwe theaterseizoen. Wij kijken ernaar uit om in september weer te kunnen genieten van een nieuw, mooi en vol theaterseizoen.

Er wordt dit jaar geen traditionele programmabrochure gemaakt. We hebben dit in een nieuw jasje gestoken en brengen begin juni een programmakrant uit. Daarnaast vervalt de pakketverkoop vanaf het nieuwe seizoen. We willen iedereen gelijke kansen geven om kaarten voor zijn of haar favoriete voorstelling te bemachtigen.

Save the date start kaartverkoop
Op dinsdag 31 mei om 15.00 uur start de kaartverkoop voor het nieuwe seizoen. In het weekend van 4 juni kun je de nieuwe programmakrant in de brievenbus verwachten.

Previewavond
Maandag 30 mei is onze previewavond. Samen lopen we door het programma en een aantal artiesten spelen een preview van hun voorstelling. Wil je hierbij aanwezig zijn? Reserveer dan je gratis kaarten. Vol is vol!

We kijken uit naar 30 mei en het nieuwe seizoen, hopelijk jij ook?!

Save the date: nieuw seizoen