The Show Must Go On

Musicals opgevoerd door én voor Peel en Maas!

The Show Must Go On 2020: ‘West Side Story’
Een musical die de toeschouwer meeneemt naar het Amerika van de jaren ’50. Dat is ‘West Side Story’, het nieuwe gemeenschapsproject van Peel en Maas. Het is de opvolger van de succesvolle voorstellingen ‘The Show Must Go On’ en ‘Aquarius’. Ook gemaakt en opgevoerd door talenten uit onze gemeente. ‘West Side Story’ vertelt het overweldigende liefdesverhaal van William Shakespeare’s Romeo en Julia, maar dan niet in Italië én in een ander tijdvak. De locatie is een arbeiderswijk in New York waar twee rivaliserende bendes elkaar naar het leven staan. Aan de ene kant de blanke (Ierse en Poolse) Jets en aan de andere kant de latino (Puerto Ricaanse) Sharks. In die gespannen situatie worden Tony uit het ene kamp, en Maria, uit het andere, verliefd op elkaar. Het is een liefde die gedoemd is te mislukken, maar Tony en Maria zijn vastberaden en willen de liefde voor elkaar niet opgeven. De musical zit vol prachtige liedjes zoals ‘Maria’, ‘I feel pretty’, ‘Somewhere’ en ‘America’. Daarvan valt te genieten, maar gegarandeerd ook van het spel en het mooie decor. Meer dan 100 mensen uit Peel en Maas werken aan deze productie mee. Decorbouwers, kostuumontwerpers, grimeurs, productiemedewerkers, muzikanten, zangers, danseressen, en acteurs. Kortom ‘West Side Story’ is een musical die muzikaal en theatraal meeslepend en sensationeel beloofd te worden.

The Show Must Go On 2017: ‘Aquarius’
Het enthousiasme en plezier wat ‘The Show Must Go On!’ teweeg heeft gebracht in 2015 bij de deelnemers en de inwoners van de gemeente Peel en Maas wilden we samen met jullie herbeleven tijdens ‘Aquarius’. Het was wederom een groot succes! Aquarius is een kleurrijke en muzikale vertelling waarin de toeschouwer werd meegenomen naar de sixties. De tijd van de hippie-idealen van flowerpower, vrije liefde en vrede. Kortom een show die spetterend, meeslepend en sensationeel was!

The Show Must Go On 2015
The Show Must Go On! was in 2015 een van de hoogtepunten van DOK6. Het dak ging er af en we kijken terug op een succesvolle eerste editie. Voor deze eerste editie werd gekozen voor het beroemde verhaal dat zich afspeelt in de bekendste en mooiste nachtclub in Parijs. Tijdens maar liefst 8 uitverkochte voorstellingen liet het publiek zich meeslepen in een wereld vol courtisanes, verraad, macht, humor, schoonheid, maar vooral liefde. Meer dan 200 vrijwilligers zorgden voor een ware beleving in de theaterzaal van DOK6 waarbij 65 acteurs, dansers en muzikanten elke avond schitterden op het podium in dit grootschalige gemeenschapsproject. Het decor en de kleding hadden natuurlijk ook een groot aandeel in The Show en werd tot in de puntjes verzorgd door de mensen achter de schermen.

Op zoek naar een unieke locatie voor een vergadering, presentatie, jubileum, (bedrijfs)feest, bruiloft, receptie of andere bijeenkomst? Bij DOK6 is er van alles mogelijk! DOK6 beschikt onder andere over een theaterzaal met een oplopende tribune met ruim 300 comfortabele zitplaatsen. De tribune kan ook worden ingeschoven om de zaal om te toveren voor bijvoorbeeld een feestavond. Daarnaast beschikken we ook over vele andere ruimtes.

Elke bijeenkomst moet zorgvuldig georganiseerd worden, je kunt er op vertrouwen dat we samen een geslaagd evenement zullen neerzetten. Wij informeren je graag over de mogelijkheden. Maak gerust een vrijblijvende afspraak voor een kennismaking of een offerte op maat.

Interesse? Neem dan contact met ons op!