Educatie

Schoolvoorstellingen in DOK6 Theater

Wist je dat basisscholen bij ons terecht kunnen voor gratis educatieve schoolvoorstellingen? Door de kracht van film en theater worden onderwerpen bespreekbaar en begrijpelijk voor alle doelgroepen.

DOK6 biedt naast reguliere film- en theatervoorstellingen ook educatieve schoolvoorstellingen aan. Die maken onderwerpen bespreekbaar en begrijpelijk voor het onderwijs. DOK6 Theater verwelkomt scholen voor een onvergetelijke educatieve ervaring! Onze schoolvoorstellingen bieden een unieke gelegenheid voor leerlingen om de kracht van live theater te ervaren en hun creativiteit te stimuleren. Ontdek ons gevarieerde aanbod van voorstellingen die speciaal zijn geselecteerd om aan te sluiten bij de leerdoelen en interesses van verschillende leeftijdsgroepen. Onze schoolvoorstellingen gaan verder dan alleen entertainment; ze bieden ook waardevolle leermomenten en prikkelen de verbeelding van de leerlingen. Naast de voorstelling zelf kunnen scholen ook profiteren van educatieve programma’s die aansluiten bij de voorstellingen, waardoor de ervaring nog rijker wordt. Maak van een schooldag een avontuurlijke ontdekkingsreis naar DOK6 Theater!

Interesse in een schoolvoorstelling? Bekijk hier het aanbod en neem contact op met Nicole!

Ben je op zoek naar een educatieve voorstelling voor het voorgezet onderwijs? Neem vrijblijvend contact dan bekijken we samen de mogelijkheden!