Heb je zin in een middag theater met de kids? Zondag 12 februari speelt theatergezelschap Beumer & Drost de educatieve voorstelling ‘Het Ding’ en wij bieden deze voorstelling gratisaan voor de hele familie! De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en duurt 60 minuten. Na afloop van de voorstelling is er nog een nagesprek van 10 minuten.

Over de voorstelling ‘Het Ding’ van Beumer & Drost
Meneer P bevindt zich in de behandelkamer van een psychiater. Om de herinnering aan hem levend te houden, maakt P met deze docteur een reis naar zijn zoekgeraakte vader: een uitvinder, wetenschapper, musicus en een spion tegelijk.

Rondkijken in het brein van Meneer P? Dan geeft het ding je daar in deze eclectische voorstelling de mogelijkheid toe. Zoals dat gaat in een brein, schiet je daarbij alle kanten op.

Met muziek en filmbeelden komen de hersenspinsels en het verlangen van P kleurrijk tot leven. Acteren op film en toneel vloeien buitelings in elkaar over. Het gebeurt voor je ogen. Magisch. Dat is het ding in ‘Het Ding’.

Een associatieve theatervoorstelling die kijkt als een spannende serie, iets waar Beumer &Drost het patent op heeft. Zowel hilarisch als ontroerend met als thema: aan iedereen zit wel een dingetje los. Filmtheater van de aller, allerbovenste plank voor iedereen vanaf 8 jaar.

“Weergaloos spel” – Leeuwarder Courant *****

Gratis theater voor de hele familie!