Met de zomer in zicht, wordt het tijd om alvast vooruit te kijken naar het nieuwe theaterseizoen. Het is inmiddels zover! Ons nieuwe theaterprogramma staat online en de kaartverkoop is gestart! Wij presenteren jullie vol trots: theaterseizoen 2023-2024.

Donderdag 1 juni zijn wij vanaf 12.00 uur aanwezig zodat je bij ons terecht kunt voor het bestellen van kaarten of vragen hierover.

DOK6 Theaterkrant
Voor het nieuwe theaterseizoen hebben we een splinternieuwe editie van de DOK6 Theaterkrant samengesteld. Deze wordt op 1 juni verspreid en is natuurlijk verkrijgbaar in ons theater. Blader jij hem graag online door? Klik dan hier!

Previewavond
Maandag 5 juni is het weer tijd voor de jaarlijkse previewavond! Dé manier om je voor te bereiden op het nieuwe theaterseizoen. Tijdens deze gezellige, verrassende avond dompelen we je onder in het nieuwe theaterprogramma van DOK6 Theater. Je wordt als bezoeker verrast met een voorproefje van diverse voorstellingen. Dit is hét moment om te ontdekken wat er het komende seizoen op het programma staat in Panningen. Wie deze avond op het podium staan, blijft een verrassing.

Kortom: een avond die jij, als theaterliefhebber, niet mag missen! Deze previewavond is gratis, maar je dient wel vooraf kaarten te reserveren. Er zijn nog een paar kaarten beschikbaar! Vol is vol.

3x theater voor € 33,-
Het is nog steeds een groot succes: onze actie ‘3x theater voor € 33,-‘. In de afgelopen seizoenen kon je voor een voordelige prijs drie voorstellingen naar keuze (uit een geselecteerd aanbod) bezoeken. En dat is goed bevallen, zo blijkt uit de vele enthousiaste reacties van onze bezoekers en de vele kaarten die besteld zijn. Het spreekt voor zich dat we deze actie in het nieuwe seizoen terug laten komen. Het is dan ook mogelijk om ook via onze website gebruik maken van deze actie. Hier vind je meer informatie.

Kaartverkoop is gestart!