Kaartverkoop

Via de website: de betaling van je kaarten kun je voldoen via iDEAL. Je ontvangt daarna het e-ticket per mail. Deze hoef je niet te printen maar kun je bij de toegangscontrole laten zien op je smartphone.
Heb je hulp nodig? Ga dan naar het kopje ‘Beschrijving online kaarten bestellen’. Of bel tijdens openingstijden van de receptie naar 077-310 1064.

Download de Ticketmatic app!
Wist je dat je met de Ticketmatic app altijd je tickets bij de hand hebt? Heb je de Ticketmatic app nog niet geïnstalleerd? Download deze dan in de AppStore of Playstore. Het kan tot 24 uur duren voordat de tickets in de app verschijnen.

Direct aan de receptie: je kunt dan contant of met pin betalen en ontvangt de tickets geprint of per mail.

Let op: alleen kaartjes die gekocht zijn volgens bovenstaande opties zijn geldige entreebewijzen.

In het bezit van een CJP-pas of schoolpas? Dan krijg je bij ons een korting van 10% op vertoon van je pas. De korting geldt niet op iedere voorstelling, er zijn uitzonderingen. Gelieve dit aan te geven bij de reservering. Let op: deze korting kan alleen verrekend worden bij bestellingen aan de receptie.

Als je de kaarten kwijt bent, kunnen wij duplicaatkaarten uitdraaien. Wij verstrekken deze enkel op vertoon van legitimatie, aan de persoon die de reservering heeft gemaakt.

Reeds gekochte kaarten kunnen tot 48 uur voor aanvang van de voorstelling ingeruild worden. Je kunt kiezen uit een alternatieve voorstelling of een tegoedbon van DOK6 Theater.

Verloren kaart(en)
Het kan zomaar gebeuren dat je kaarten verliest. Neem in dat geval contact op met de receptie. Wij kunnen dan duplicaatkaarten uitdraaien. Wij verstrekken deze enkel op vertoon van legitimatie, aan de persoon die de reservering heeft gemaakt.

Let op; via online kaarten bestellen ontvang je een E-ticket via de mail. Deze hoef je niet te printen maar kun je bij de toegangscontrole laten zien op je smartphone.

Stap 1: kies een voorstelling
Stap 2: klik op meer info
Stap 3: klik op bestel kaarten
Stap 4: kies plaatsen op plattegrond, plattegrond weergeven
Stap 5: selecteer de plaatsen en druk op volgende
Stap 6: je krijgt een overzicht, lees dit door en druk op volgende
Stap 7: je krijgt jouw winkelwagentje, kies voor verder winkelen of afrekenen.
Stap 8: heb je gekozen voor verder winkelen kies dan jouw andere voorstellingen. Reken vervolgens af.
Stap 9: Voer uw gegevens in en klik op gegevens opslaan
Stap 10: volg de stappen van iDEAL
Stap 11: uw bestelling is afgerond.

Je kan bij ons op verschillende manieren de betaling voldoen:
• Contant of pin
• iDeal
• Cadeaubon DOK6 of cadeaubon DOK6 Theater
• Nationale PODIUM Cadeaukaart

Met de DOK6 Podium Cadeaukaart kun je kaartjes voor alle soorten concerten en voorstellingen bij ruim 250 podia. De Podium Cadeaukaart is onder meer te koop bij de receptie van DOK6 Theater en online via Podiumcadeaukaart.nl. Leuk om te geven én om te krijgen!

Stichting DOK6 Theater volgt de richtlijnen die vast zijn gesteld in de ‘Algemene Bezoekersvoorwaarden’ van de Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties.
Bekijk de voorwaarden hier