Over ons

Over ons

In DOK6 Theater ontmoet je oude bekenden en nieuwe vrienden. Samen mooie herinneringen maken en even ontsnappen uit de dagelijkse realiteit. Het is tijd om te genieten! Wij laten je kennis maken met de bijzondere wereld van theater. Ons podium is er voor iedereen. In onze theaterzaal is er plaats voor ruim 300 bezoekers per voorstelling. Ontspan, geniet en beleef wat wij te bieden hebben. Wees welkom!

Wat wij nog meer te bieden hebben

Wist jij al dat wij naast een professioneel theater ook een warm welkom en een unieke accommodatie zijn voor het verenigingsleven van Peel en Maas? Voor meer informatie kun je terecht bij uit de regio.

DOK6 is gevestigd in het centrum van Panningen in Peel en Maas. Theater, servicebioscoop, een gezellig café met restaurant, foyer en een businesslounge, dat is DOK6 in een notendop. Wij hebben alles onder één dak om je uitje compleet te maken!

Algemene bezoekersvoorwaarden

Stichting DOK6 Theater volgt de richtlijnen die vast zijn gesteld in de Algemene Bezoekersvoorwaarden van de Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties.

Bekijk de voorwaarden hier.