Podiumpas

Wij zijn aangesloten bij Podiumpas!

Vanaf 1 november 2022 kun je met de Podiumpas onbeperkt naar voorstellingen en concerten bij aangesloten podia verspreid over heel Nederland. Ons theater is sinds het theaterseizoen 2023-2024 ook aangesloten.

Heb jij een Podiumpas en wil je bij ons een voorstelling bezoeken?
Dit is hoe het werkt:

  • Reserveren van je kaartje kan vanaf 30 dagen voor de voorstelling. Dit kan zowel telefonisch als via onze website.Kies online voor het prijstype ‘podiumpas’ en vul in een volgend veld/scherm je pasnummer in. Bestel je ook voor iemand anders met een Podiumpas, vul dan ook zijn of haar Podiumpasnummer in.
  • De pas is persoonsgebonden en niet overdraagbaar. Je kunt per pas dus 1 kaartje reserveren.
  • Tot uiterlijk een half uur voor aanvang van de voorstelling kun je op vertoon van je Podiumpas je kaartje ophalen en de pas laten scannen bij de balie. De balie is één uur voor aanvang van de voorstelling geopend.
  • De Podiumpas is uitsluitend te gebruiken bij reguliere professionele voorstellingen in DOK6 Theater.
  • Mocht je hebben gereserveerd en toch verhinderd zijn? Laat ons dit zo spoedig mogelijk weten via theater@dok6.eu. Dan kunnen we nog iemand anders blij maken.
  • Reguliere tickets omruilen voor een podiumpasticket is niet mogelijk.
  • De Podiumpas is alleen te gebruiken bij niet-uitverkochte voorstellingen. Op onze website is de status van een voorstelling zichtbaar. Staat er geen bestelknop, maar uitverkocht of wachtlijst? Dan zijn er geen kaarten meer beschikbaar.

Bekijk hier ons volledige programma.

Wat is Podiumpas?
Podiumpas is een maandelijkse abonnement waarmee je voor € 35,00 per maand onbeperkt naar voorstellingen en concerten bij de deelnemende podia kan gaan. Podiumpas is dé kans om verrast, geraakt, geïnspireerd, geroerd, overdonderd en vertederd te worden door al het moois dat de podiumkunsten in Nederland te bieden hebben. Op podiumpas.nl lees je alles over de aanschaf van de Podiumpas.

Waar is Podiumpas te gebruiken?
Naast DOK6 Theater zijn nog vele andere theaters aangesloten. Kijk op podiumpas.nl voor een lijst met aangesloten podia.

Vragen?
Ga naar podiumpas.nl voor alle veel gestelde vragen. Staat je antwoord er toch niet bij, mail dan naar klantenservice@podiumpas.nl.