Maandag 23 januari ging n00b, een nieuw cabaretduo, in première in De Kleine Komedie Amsterdam. Ze ontvingen een sterrenregen aan recensies. Woensdag 8 maart is n00b te zien in DOK6 Theater.

Het duo n00b, bestaande uit Laura Bakker en Isabelle Kafando, hebben een droomdebuut te pakken met de avondvullende voorstelling ‘n00b speelt n00b’. De voorstelling gaat over het zijn van een n00b. Een nieuweling, een beginneling, een groentje en een nobody. Schakelend van de ene naar de andere scène laat n00b zien hoe weird en lachwekkend de realiteit soms is. Humor in een modern jasje. Losers waar je een hart voor krijgt. Met muziek welke je mee kan zingen en achterovergeslagen naar kan kijken. De avond waar je met je onzekere zusje, de boys van Albufeira en met de minnaar van je vader naartoe wilt. Cabaret voor en door de n00bs van deze wereld, een ode aan de eenling en een hartverwarmende trip.

De pers over n00b:
“Het krachtige, dynamische en kneitergrappige duo levert een droomdebuut af.” – Theaterkrant

“IJzersterk cabaretdebuut vol varianten van klootzakken en ploeteraars.” – NRC ****

“Het is heerlijk om te kijken naar een nieuw duo dat zo fris aanvoelt en zo veel gelach weet los te maken.” – De Volkskrant *****

“Met n00b is het cabaretlandschap een hip tupduo rijker!” – Het Parool

“n00b walst met overdonderende kracht over het publiek heen.” – Scènes

Maak je klaar voor n00b. Zorg dat je dit niet mist! Een kaartje voor n00b op woensdag 8 maart kost € 19,50 en kun je reserveren via www.dok6.eu/theater/productie/n00b.

IJzersterk nieuw cabaretduo n00b komt naar Panningen