Zet deze data groot in je agenda!

Start verkoop seizoen 2023-2024
Donderdag 1 juni om 12.00 uur staat het nieuwe programma online en gaat de reguliere verkoop van start. Op deze dag valt ook de programmakrant huis-aan-huis op de mat. Wij kunnen niet wachten!

Previewavond maandag 5 juni
Vanaf vrijdag 26 mei is het mogelijk om kaarten te reserveren voor de jaarlijkse previewavond op maandag 5 juni.Tijdens deze gezellige, verrassende avond dompelen we je onder in het nieuwe theaterprogramma van DOK6 Theater. Je wordt als bezoeker verrast met een voorproefje van diverse voorstellingen. Dit is hét moment om te ontdekken wat er het komende seizoen op het programma staat in Panningen. Wie deze avond op het podium staan, blijft een verrassing.

Kortom: een avond die jij, als theaterliefhebber, niet mag missen! Deze previewavond is gratis, maar je dient wel vooraf kaarten te reserveren.

Overgang nieuw ticketsysteem
Vrijdag 26 mei stapt DOK6 Theater over naar een nieuw kaartverkoopsysteem: Ticketmatic. Het zal daardoor vanaf maandag 22 mei tijdelijk niet mogelijk zijn om via onze website kaarten te bestellen. Deze dagen kun je uitsluitend kaarten bestellen via onze receptie (tijdens openingstijden): theater@dok6.eu / 077 3101064. Excuses voor dit ongemak.

Reed gekochte kaarten 
De kaarten die reeds in jouw bezit zijn voor een voorstelling die plaatsvindt in de periode van 26 mei tot en met 11 oktober 2023 blijven geldig. Mocht je de kaarten kwijt zijn is dat geen probleem. Wij kunnen je deze nogmaals toesturen.

Tegoed
Ben jij in het bezit van een (digitaal) tegoed? Dit blijft natuurlijk geldig. Je ontvangt hierover binnenkort een aparte mail.

Podium Cadeaukaart
Zodra wij over zijn gegaan naar het nieuwe systeem is het vanaf dan mogelijk om de Podium Cadeaukaart ook online te verzilveren.

Vragen
We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt naar aanleiding van dit bericht. Neem dan gerust contact op met ons. Vanwege de overgang naar het nieuwe ticketsysteem kan het zijn dat de wachttijd langer is dan je van ons gewend bent.

We hopen erop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd!

Theaterseizoen 2023-2024