Terwijl het seizoen 2016-2017 nog in volle gang is, vragen wij aandacht voor het nieuwe seizoen. De programmering is rond en het belooft wederom een spetterend seizoen te worden.

Vanaf donderdag 4 mei om 9.00 uur is het uitsluitend mogelijk om een pakket te bestellen. Indien u voor minimaal vijf verschillende voorstellingen tegelijkertijd kaarten koopt, heeft u bij ons een pakket. U krijgt dan één extra voorstelling van ons cadeau en u heeft voorrang op de reguliere verkoop. Vrijdag 12 mei ontvangen onze klanten de nieuwe theaterbrochure en vanaf 9.00 uur start de reguliere kaartverkoop.

U kunt vanaf donderdag 4 mei het bestelformulier downloaden via de website, deze kunt u ook afhalen bij de receptie. Het is ook mogelijk om een pakket te bestellen via onze website. De bestelling kan worden voldaan wanneer u minimaal vijf voorstellingen in uw winkelmandje heeft geplaatst.

Save the date
Donderdag 4 mei: start verkoop pakketten
Vrijdag 12 mei: start reguliere verkoop

3x theater voor € 30,-
Speciaal voor u bieden we ook aankomend seizoen een leuke, speciale actie aan. Voor slechts € 30,- kunt u drie voorstellingen naar keuze bezoeken in ons theater. U kunt hierbij kiezen uit een groot aantal geselecteerde voorstellingen. Deze zijn in de brochure aangeduid met een ster *. Leuk om zelf van te genieten of om iemand te verrassen met een leuke avond theater. De voorstellingen die onder deze actie vallen worden vrijdag 12 mei bekend gemaakt.

Let op: deze actie geldt niet binnen de bestelling van een pakket. Het is wel mogelijk om naast een pakket nog gebruikt te maken van deze actie.  

Start theaterseizoen 2017-2018