Terwijl dit seizoen nog in volle gang is, zijn wij achter de schermen alweer een tijd druk bezig met alle voorbereidingen voor het nieuwe theaterseizoen.

Het nieuwe programma staat online!
Het is eindelijk zover, want ons nieuwe theaterprogramma staat op onze website! We hebben maandenlang hard gewerkt om een te gek programma samen te stellen dat je zintuigen prikkelt, je emoties raakt en je op het puntje van je stoel laat belanden. We kunnen niet wachten om dit met jou te delen. Ben je ook zo benieuwd naar welke voorstellingen we voor je in petto hebben? Neem snel een kijkje bij ons complete programma!

Sinds dinsdag 21 mei om 12.00 uur staat het nieuwe theaterprogramma online. De kaartverkoop start op dat moment nog niet meteen. Zo kan iedereen zich op het gemak inlezen in het nieuwe programma. Vanaf dinsdag 28 mei om 12.00 uur is het ook mogelijk kaarten te bestellen voor het nieuwe theaterseizoen. Dit kan 24 uur per dag via onze website, maar natuurlijk ook bij de receptie wanneer deze geopend is. We zijn dinsdag 28 mei extra geopend vanaf 12 uur.

In het weekend van 1 juni kunnen onze gasten uit de omgeving de nieuwe programmakrant in de brievenbus verwachten. De krant is vanaf 28 mei natuurlijk ook verkrijgbaar in ons theater zelf.

3x theater voor € 33,-
Ook dit seizoen keert onze succesvolle actie terug: ‘3x theater voor € 33,-‘. Voor slechts € 33,- kun jij drie voorstellingen naar keuze, uit een geselecteerd aanbod, bezoeken in ons theater. Maak zo op een voordelige en laagdrempelige manier kennis met aanstormend talent in theaterland. Deelnemende voorstellingen zijn in de programmakrant en op de website aangeduid. Je kunt sinds vorig seizoen ook via onze website gebruik maken van deze actie.

Gratis theater voor kinderen tot en met 12 jaar
Bij ons zijn in het nieuwe theaterseizoen vrijwel alle familievoorstellingen gratis voor kinderen tot en met 12 jaar. Voor een leuk uitje in de vakantie of in het weekend ben je bij ons aan het juiste adres. Wij vinden het belangrijk kinderen op jonge leeftijd kennis te laten maken met cultuur en theater zo toegankelijk mogelijk te maken voor alle leeftijden. Theater biedt kinderen niet alleen plezier en vermaak, maar ook een waardevolle leerervaring. Daarnaast willen we iets betekenen voor ons publiek in een tijd waarin de prijzen alsmaar stijgen. Duik met het hele gezin mee in de wondere wereld van het theater. Meer informatie en actievoorwaarden vind je hier.

Wij hopen je ook het nieuwe seizoen weer vaak te mogen begroeten! Mocht je vragen hebben, kun je altijd contact met ons opnemen.

Theaterseizoen 2024-2025